9.5.07

Els parcs i jardins de Catarroja (7 de març de 2007)

7 de març de 2007

ESQUERRA UNIDA DENUNCIA LA POLÍTICA DE PARCS I JARDINS DEL PP

Esquerra Unida considera la informació del PP de Catarroja en la qual assegura que “ha invertit més de 200.000 euros en parcs i jardins” se limita a un exenmple més de la política d’aparador i exhibicionista de la dreta local.

Des de la formació d’esquerres s’assegura que la instal·lació de jocs infantils és només una cortina de fum, una inversió de caràcter electoral, per a amargar la falta d’inversions en els vertaders “parcs i jardins” que es troben abandonats.

“És increïble que el PP es dedique a “plantar” instal·lacions infantils i deixe els parcs i els arbres en un estat lamentable” afirma Rosa Pérez, regidora i candidata d’EU a Catarroja. “Resulta insultant que el PP es dedique a gastar el pressupost de Parcs i Jardins en jocs i no arribe, per exemple, a poder esporgar tots els arbres de la població, tal i com ocorre en gran part de la zona de l’Institut, on els arbres no han estat esporgats durant la tardor”.

EU ha denunciat en diverses ocasions l’abandonament dels parcs i jardins per part de l’equip de govern, i no sabem si espera a que siga Llanera o alguna altra empresa privada la que es dedique al manteniment dels mateixos.