8.5.07

Campanyes pagades per tots (4 de maig de 2007)

EU creu que el PP "actua obligat pel seu compromís amb la empresa constructora del PAI Nou Mil•lenni"

EU de Catarroja mostra la seua indignació per "la absoluta falta de respecte per la democràcia i per les regles de joc" del candidat del PP a l’Ajuntament, Francisco Chirivella, per les dos campanyes de publicitat pagades en diners públics fetes per l’Ajuntament.
Les campanyes a les que fa referencia EU son el reparto de uns pamflets sobre una campanya sobre els grans projectes que s’han realitzat a Catarroja per part de diferents administracions, “on arriba a publicitar la canalització del barranc de Xiva, finalitzada fa més de dos anys, i edificis que encara no estan finalitzats, com l’amplicació de l’Ajuntament” i al dia següent envia a totes les cases l’últim exemplar del butlletí municipal “amb un contingut clarament partidista i electoralista i on l’únic polític que apareix és el candidat del PP”.

EU exigeix al PP que “pague la seua campanya amb els seus fons propis o amb el d’aquelles empreses que vulguen subvencionar-lo, però que deixe de malbaratar els diners públics per fer la propaganda més bruta i miserable que se recorda a Catarroja”.

Per a Rosa Pérez, regidora i candidata per EU a l’Ajuntament de Catarroja, l’actitud del PP, “frega l’esperpert i demostra que estan nerviosos davant els comicis de maig. Fa la impressió que no només es jugen el seu futur polític i que actuen obligat pel seu compromís amb la empresa constructora del PAI Nou Mil•lenni”.