27.6.13

El mal ús de la web municipal ofertant serveis per a joves que no són seus



Des de la Regidoria de Joventut s’utilitza el nom i la imatge de la Campanya sobre orientació laboral i d’estudis TUQUEVOLS (www.catarroja.es/ilive/grp.portemas.juventud) del Consorci Joves.net, al qual, i per decisió del PP, ja no pertany Catarroja.



Des de la Regidoria de Joventut s’està fent ús d’una ferramenta creada des del Consorci Joves.net com és la Campanya sobre Orientació Acadèmica i Professional TU QUE VOLS



(http://tuquevols.net/

Es dona la situació de que el PP (junt a UV) varen decidir anar-se’n de la xarxa joves.net després d’assumir el govern municipal i de llevar-li la Regidoria a EU.


Per a Rosa Pérez Garijo “aquest fet demostra la falta d’iniciativa i de polítiques de joventut en el nostre poble”, continua, “furten models de qualitat i vàlids com son el treball tècnic de joves.net per a publicitar un servei propi aprofitant-se del treball d’altres”. A més, “hem de recordar que Catarroja es va incorporar a joves.net durant el quatripartit on EU va assumir la Regidoria de Joventut, i que PP i UV varen decidir fer fora d’aquest consorci, referent a nivell estatal i que aglutina a molts pobles de la comarca, diguent que no servia per a rés. Ara, en canvi, utilitzen una de les seues campanyes, sense fer menció a la web, oferint-lo com si fora un servei propi”

Des d’EU de Catarroja sol•licitarem al proper ple la incorporació del nostre Ajuntament al consorci joves.net, i demanarem explicacions per fer un “mal ús” d’un recurs informatiu per a joves d’altres entitats públiques a les que el PP va decidir no pertànyer.